23_indoorpopupcampingKamperen, dat doe je toch niet in de winter?! Maar wat nou als de tent binnen staat? Het comfort van indoor met de gezelligheid van een camping outdoor?!

En als klap op de vuurpijl: Wat nou als je al slapend geld kunt verdienen?! Niet voor jezelf dan hè, maar voor 3FM Serious Request. Dan wordt kamperen alweer een stuk interessanter, toch?!

Sterker nog, op de Indoor Camping in Heerlen is bij binnenkomst de tent al voor je opgezet, het luchtbed al opgepompt en is het bovendien altijd mooi weer!

Wat draag jij bij aan 3FM Serious Request?

Een overnachting op de Indoor Camping kost €50 per nacht, dan krijg je een tweepersoonstent met een luchtbed en ’s ochtends een heerlijk ontbijtje (aangeboden door Bakkerij Voncken). De opbrengst van de Indoor Camping is uiteraard voor 3FM Serious Request.

Wat is er nog meer?

Wij hebben een team van doorgewinterde kampeerders die ervoor zorgen dat jouw kampeerplek tot in de puntjes is verzorgd. Na een nachtje slapen kun je ’s ochtends genieten van een kop koffie of thee en ontbijt. Wc’s zijn uiteraard aanwezig. Dankzij de goede zorgen van KPN is er gratis wifi en kun je je telefoon en tablet opladen.
Het Glazen Huis is op minder dan 5 minuten loop afstand, maar er is ook een scherm op de Indoor Camping aanwezig zodat je alles kan volgen. Daarnaast heb je tijdens je verblijf toegang tot een hoop leuke extra’s, zoals exclusieve optredens en andere leuke activiteiten die het een onvergetelijk verblijf zullen maken! Klik hier voor het programma.

Kussens en slaapzakken?!

Om hygiënische redenen leveren wij geen kussens en slaapzakken. Je hebt daarom twee opties: 1.) Neem je kussen en slaapzak van huis uit mee; 2.) Koop een kussen of slaapzak in de Indoor Campingwinkel. Een kussen kost €10,- en bij de slaapzakken heb je keuze tussen een model van €7,95 en €11,95. De kampeerwinkel verkoopt alleen maar nieuwe producten, dus wat je koopt kun je ook mee naar huis nemen!

Hier wil jij toch ook verblijven tijdens deze fantastische benefit actie het Glazen huis in Heerlen!

Kijk voor meer informatie waaronder het programma, booking en de huisregels op http://www.indoorcampingheerlen.nl/

 

Gerelateerde berichten