19_smarttrucks
Maak in de smarttrucks kennis met ‘slimme’ beroepen.

de technobiel  techniek experience

Techniek is leuk!

Het Ketenoverleg Elektro & Installatietechniek laat zien waarom. In twee grote trucks ‘De Technobiel’ en de ‘Alles is techniek experience’ is van alles te ontdekken wat met techniek te maken heeft. Ben je tussen de 8-16 dan mag je een bezoekje aan de trucks niet missen. En het is ook zeker de moeite waard voor de grotere jongeren onder ons.

In de technobiel kunnen jongeren onder andere ontdekken hoe een transportband werkt en hoe ze vliegtuigjes kunnen laten vliegen door er met licht op de schijnen. Maar ook zijn er de laatste technieken te vinden, zoals Augmented Reality (AR) en een 3D printer.

In de Alles is Techniek Experience van OTIB  kan men spelenderwijs ontdekken dat ons dagelijks leven uit techniek bestaat. Kun je een professionele selfie maken op een touchscreen en een badkamer ontwerpen op een tablet.

Ook wij willen deze week zoveel mogelijk geld ophalen voor Serious Request, dus het zou kunnen dat je ons ook tegenkomt op straat.  Voor jouw gulle donatie zetten we je op het podium bij je favoriete artiest met een Virtual Reality Bril. Nieuwsgierig naar de artiesten die we voor je hebben? Vindt ons team op straat of kom naar het verlichte glazen huisje naast de trucks waar we ook met de spectaculaire Virtual Reality brillen te vinden zijn.

 

 

 

Gerelateerde berichten