Kussen voor het goede doel!

Tijdens Serious Request Heerlen (18 t/m 24 december) schittert de Kiss-Me-Tree op het Pancratiusplein in H22_kissmetreeeerlen. (Potentiële) stellen, vrienden, familie en verliefden kunnen elkaar een kus geven onder de Kiss-Me-Tree, op het moment dat de kus wordt gegeven verlicht de 7 meter hoge boom en start er een waar lichtspektakel totdat de kus stopt.

De Kiss-Me-Tree is een actie en initiatief van de JCI Kamers in Zuid-Limburg, een netwerkorganisatie voor jonge ondernemende mensen. Mede dankzij de bijdrage van Miac Electro (Maastricht) en Happybooth kan dit project worden geïntegreerd in het spektakel dat SRH’15 heet!

Doel van de Kiss-Me-Tree is geld inzamelen voor het goede doel gekoppeld aan SRH’15; Rode Kruis – Keep them going. Een bijdrage leveren aan de opbouw van the next generation in conflictgebieden is voor ons vanzelfsprekend. Normaliter ligt onze focus alleen op lokaal een bijdrage leveren, maar we zetten ons tijdens dit event 100% in voor deze kwetsbare doelgroep. Ons motto; Liefde overwint alles! 

Iedereen die een kus geeft, bepaalt zelf hoeveel hij/zij doneert aan het goede doel, de minimale bijdrage is €1,-. Jij kust, wij collecteren en maken een foto om dit prachtige moment te vereeuwigen. De foto vind je een dag later terug op onze Facebook pagina. 

Kom in actie! 18 t/m 24 december tref je ons op het Pancratiusplein, op het terras van Bagels & Beans. Bedenk alvast wie jij meeneemt om te zoenen of om mee te verzoenen en laat die Kiss-Me-Tree branden. Laat je hart spreken i.p.v. je mond, deel je liefde en lever zo een bijdrage aan het toekomstperspectief the next generation. Deze stille slachtoffers verdienen scholing en persoonlijk ontwikkeling zodat ook zij kunnen ervaren wat leven in liefde is.

Afbeeldingen en verdere informatie zijn terug te vinden op:
https://www.facebook.com/events/425854627620735/

 

kissmetree