Iedere dag geven wij een update van alle bijzonderheden die plaatsvonden in Heerlen tijdens 3FM Serious Request 2015!

Woensdag 23 december 2015. Dag 6

Zo’n 500 mensen met even zoveel witte mutsjes (nee, geen smurfen) liepen vanochtend hand in hand naar het Pancratiusplein met een prachtige cheque. De menselijke ketting die zij vormden, trok veel bekijks.

nielsEr was vandaag weer voor ieder wat wils in het huis. Van John Williams, Lee Towers en clown Bassie tot aan Limburgs eigen festivalkoning Jan Smeets…en nog veel meer. ‘Onze’ Niels (een van de eerste Acties van de Week) gaf enkele optredens door de stad. Vandaag maakte hij bekend dat hij morgen mag optreden tijdens de slotavond. Super voor hem én voor ons, want Niels (11 jaar) heeft zo langzamerhand de harten van velen veroverd.

En dan is er nog een hartendief: Lot. Dit kleine, schattige meisje heeft haar halve familie kaalgeplukt (inclusief maar liefst 4 oma’s) want ze stond vandaag alweer voor de vijfde keer voor de brievenbus. Op de vraag of ze Domien gaat missen, antwoorde ze ‘nee niet zo heel erg’. Dankjewel Lot en dankjewel Domien voor alweer een prachtig moment tijdens Serious Request 2015. Op naar de laatste dag, de laatste kans om nog meer van die mooie momenten aan deze editie toe te voegen. Tot morgen!

Bekijk het dagjournaal van dag 6 op Uitzending Gemist!

Gerelateerde berichten