Iedere dag geven wij een update van alle bijzonderheden die plaatsvonden in Heerlen tijdens 3FM Serious Request 2015!

Dinsdag 22 december 2015. Dag 5

Ook vandaag was er weer van alles te beleven in Heerlen. Het begon vannacht met de ‘Glazen Houseparty’ op het Pancratiusplein. De 3 DJ’s zetten samen met meer dan 6.000 mensen Heerlen volledig op zijn kop.

Het reuzenrad draait op volle toeren, op de indoor camping is het meer dan gezellig en we kregen bezoek van onze oosterburen. 100,5 Das Hitradio bezocht de stad in het kader van ‘Weihnachten ohne grenzen’. Weer een voorbeeld van een super samenwerking binnen dit fraaie project.

Naast Radiozender 100,5 was er ook nog de Duitse avond op de Bongerd met onder meer Claudia Ansel, Dieter Koblenz en Wir Sind Spitze.

De kerstmannenloop met meer dan 500 deelnemers was een groot succes.

Diverse gasten bezochten het Glazen Huis, waaronder Racoon, Humberto Tan en onze eigen Frans Timmermans. Een bijzonder emotioneel moment was er voor Paul Rabbering over een heftig verhaal, witte ballonnen en een speciaal verzoeknummer.

Naast heel wat online records breken we langzaam maar zeker ook de records qua bezoekersaantallen. En volgens Tim Hofman is Heerlen zo’n beetje de warmste gaststad ever. En we gaan gewoon door.

 

Bekijk het dagjournaal van dag 5 op Uitzending Gemist!

 

Gerelateerde berichten