Serious dagboek – dag 1

Iedere dag geven wij een update van alle bijzonderheden die plaatsvonden in Heerlen tijdens 3FM Serious Request 2015!

 

18 december 2015. Dag 1

Rise en shine! De wekker ging vroeg bij vele honderden vrijwilligers en andere enthousiastelingen die al maanden (en soms al meer dan een jaar/jaren) bezig zijn geweest met de voorbereidingen voor 3FM Serious Request 2015.

’s Middags gingen we van start met een groot aantal scholen uit de regio. Vele kids stonden vol trots met hun cheques op en neer te springen op het Pancratiusplein. Annemieke beet het spits af in het Glazen Huis en verwelkomde deze kinderen als eerste brievenbusdonatie.

Ook werd de Niet-In-De-Winkel-Te-Koop-Winkel geopend door Frank van der Lende. Ja, jullie lezen het goed. Voor alle toffe veilingitems die je nergens anders kunt krijgen, is dit dé plek waar je moet zijn.

Op het Pancratiusplein werd het al snel erg gezellig.. Het drukke, gezellige plein leverde al snel prachtige plaatjes op. Iedereen kwam natuurlijk voor het eerste hoogtepunt van deze editie: het opsluiten van de DJ’s in het Glazen Huis. Dit jaar draaiden Ilse DeLange en James Morrison gezamenlijk de sleutel om. En toen…toen was het echt begonnen!

 

Bekijk het dagjournaal van dag 1 op uitzending gemist!

Gerelateerde berichten