Glazen Huis Heerlen ‘Wij doen mee!’ campagne

Stichting Promotie Glazen Huis Heerlen 2015 organiseert de promotiecampagne voor 3FM Serious Request in Limburg. Tijdens de actieweek van 18 tot en met 24 december zorgt de stichting voor een ultieme en creatieve beleving in de binnenstad van Heerlen met meer dan 20 side-events. Alle side-events komen in actie voor 3FM Serious Request, dus je levert ook altijd een bijdrage aan ‘The Next Generation’.

Voor de realisatie van deze side-events zijn wij op zoek naar partners die onze activiteiten een warm hart willen toedragen door deel te nemen aan de ‘Wij doen mee!’ campagne.

Voor € 250,00 exclusief BTW kun je deelnemen aan deze campagne. Uiteraard krijg je er ook iets voor terug:

  • Bedrijfslogo op de flatscreen in het etalageraam van het SRH15 Hoofdkwartier
  • Bedrijfslogo op de website SRH15.nl
  • 2 Tickets (gastenlijst) voor het VIP ontvangst in de SRH15 Actieweek 18/24-12-2015
  • 3FM ‘Keep them going’ promotiepakket (poster, sticker, donatiebox), op te halen op ons hoofdkwartier
  • Gebruik van de ‘Wij doen mee!’ e-mailhandtekening

Doe je mee? Top! Meld je dan snel aan via Info@SRH15.nl.

Word lid van de Club van 100!

Club100-2

Wil jij de stichting voor een kleiner bedrag ondersteunen bij het creëren van nóg meer beleving en gezelligheid in de binnenstad van Heerlen tijdens de actieweek van 3FM Serious Request? Dat kan ook! Word lid van de Club van 100!

Je doneert € 100,00 en steunt daarmee de stichting om een geweldige beleving te realiseren door middel van acties, side-events en de aankleding van het centrum.

Doe je mee? Schrijf je dan snel in: Info@SRH15.nl.

Voor jouw donatie ontvang je een naamsvermelding op de website bij de ‘Club van 100’, ontvang je een uitnodiging voor de maandelijkse ‘Serious Meet & Greet’ en ontvang je automatisch onze nieuwsbrief.

BESTEL HIERONDER JE CLUB VAN 100 LIDMAATSCHAP