3FM Serious Request gaat de grens over

Grensoverschrijdend

Waarom zou een actie als 3FM Serious Request zich alleen tot Nederland beperken? Het feit dat het Glazen Huis dit jaar in Heerlen staat, in de provincie Limburg en aan de grens met Duitsland en België, biedt buitengewone kansen om de actie grensoverschrijdend te maken.

Samenwerking

Voor Limburgers is het heel normaal om over grenzen heen te kijken en grensoverschrijdend te handelen. Hoe logisch is het dan ook dat uitgerekend in Heerlen de 3FM Serious Request-actie de grens over gaat? Daarom slaan de Provincie Limburg en 100,5 DAS HITRADIO de handen ineen. Onder de noemer ‘Weihnachten ohne Grenzen’ organiseren zij diverse acties om geld op te halen voor 3FM Serious Request.

Door de samenwerking met 100,5 DAS HITRADIO, worden in één klap meer dan 1 miljoen Duitse luisteraars bereikt en gemotiveerd om te doneren aan het goede doel.

100,5 DAS HITRADIO

Wie aan Duitsland en kerst denkt, denkt aan kerstmarkten. In het kader van de actie ‘Weihanchten ohne Grenzen doet 100,5 DAS HITRADIO in de week van 14 t/m 18 december vijf Duitse kerstmarkten aan. Hier kunnen bezoekers, uiteraard tegen betaling, een plaat aanvragen. Op 22 december vindt de grote apotheose van de actie ‘Weihnachten ohne Grenzen’ plaats. Dan zendt 100,5 DAS HITRADIO de hele dag live uit vanuit Heerlen.

Als het kleine zusje van de hoofdrolspeler 3FM, hebben de DJ’s van 100,5 DAS HITRADIO hun eigen studio in de Heerlense Winterzone. Aan het eind van de dag zal DJ Ninchen een cheque aanbieden bij het Glazen Huis.

Meer Info

Wil je meer weten over de actie ‘Weihnachten ohne Grenzen’, kijk dan op de Kom in actie-pagina.

Check ook de websites van Connect Limburg en 100,5.