Kerstmarkt

Van 18 tot en met 24 december 2015 organiseert Shoppingcenter ’t Loon een gezellige kerstmarkt met een hoogwaardig aanbod op het gebied van ambachtelijke (streek)producten en heerlijke lekkernijen, gepresenteerd in sfeervolle kersthuisjes met live muziek en entertainment.

De Kerstmarkt van Shoppingcenter ’t Loon is een officieel side-event tijdens 3FM Serious Request. Het Glazen Huis staat dit jaar op het Pancratiusplein in Heerlen, op nog geen 3 minuten lopen van de Kerstmarkt. De officiële afsluiting vindt plaats op donderdag 24 december op nog geen 100 meter van de Kerstmarkt, op het Burgemeester van Grunsvenplein.

Deelnemen

Wil jij ook deelnemen als standhouder op de Kerstmarkt? Dat kan! Schrijf je dan nu in. Je huurt een compleet afsluitbaar kersthuisje voor slechts € 295,00 exclusief BTW. Dat is omgerekend nog geen € 45,00 per dag.

Klik HIER voor meer info en inschrijven.

Chalethuisjes

Kant en klare houten chalethuisjes van 3 meter breed bij 2 meter diep, met een afsluitbare luifel en deur. Het huisje is voorzien van een houten vloer, 1 wandcontactdoos (2 KW), een toonbankschap en eventueel twee extra presentatieschappen.
Kerstmarkt 't Loon 3