Limburgse topkoks koken in het Glazen Restaurant Heerlen

Van 17 tot en met 23 december opent het Glazen Restaurant haar deuren aan het Raadhuisplein in Heerlen. Diverse Chefs van Limburgse toprestaurants zullen een week lang koken voor het goede doel.

Limburgse Gastvrijheid
Iedereen kan aanschuiven en genieten van culinaire hoogstandjes en de echte Limburgse gastvrijheid. Iedere dag zijn er lunch- en dinersessies op een unieke locatie voor 100 personen en op de doordeweekse dagen is het tevens mogelijk om gebruik te maken van een ontbijt. Zo zijn er in totaal 19 culinaire momenten.

Het Glazen Restaurant draait volledig op haar geweldige partners en sponsoren. Check alle info op de website van het Glazen Restaurant Heerlen en reserveer snel!

Prijzen

Een ontbijt is er vanaf € 25,00, een lunch vanaf € 65,00 en een diner vanaf € 85,00. Als Hans van Wolde achter het fornuis, dan betaal je € 100,00. Maar dan geniet je natuurlijk ook van een Michelinsterren-niveau.

Al het geld gaat naar 3FM Serious Request, want iedereen werkt gratis mee. Ook de leveranciers en het bedienend personeel.

Reserveren

Via de website van het Glazen Restaurant Heerlen kun je alvast een tafel reserveren. Klik HIER om te reserveren.

Restaurants

Naast Beluga hebben al toegezegd: Kasteel Wittem, Restaurant Rantree, Cucina Del Mondo, Restaurant Jerome, Restaurant Haselderhof, Camille Oostwegel ChâteauHotels & -Restaurants, Travel Inn, Ria Joosten Catering, Tuur de Luxe i.s.m. Cuise, Kasteel Terworm, Vain’s en Maurice Kicken Catering. Het ontbijt wordt geregeld door Arcus College Heerlen en Teaching Hotel Maastricht.

Uitbaters & Partners

Het Glazen Restaurant Heerlen is een initiatief van Andy Croonenberg, Bob America, Danny Keppels en Xavier Cortenraedt in samenwerking met o.a. 3FM, Mise en Place, Couverts, Arcus College Heerlen, Teaching Hotel Château Bethlehem, Gemeente Heerlen en Stichting Promotie Glazen Huis Heerlen 2015. Een Glazen Restaurant stond ook bij eerdere edities van 3FM Serious Request in Leeuwarden en Enschede.

Glazen Restaurant Heerlen-2