De twaalfde editie van 3FM Serious Request wordt 24 december traditiegetrouw afgesloten met heel veel muziek. Dit jaar staan Dotan, Typhoon, Ronnie Flex & Lil’Kleine, Lucas Hamming, Rondé en Nielson op het podium.

 

(fotograaf: Ben Houdijk)

Heerlen, Limburg, Nederland! Maak je klaar voor een feestelijke slotavond op donderdag 24 december. Met muziek van bovengenoemde Nederlandse artiesten sluiten we 3FM Serious Request 2015 af, op het podium van het Burgemeester Van Grunsvenplein in Heerlen. Vanaf 16.00 uur ben je meer dan welkom.

Domien, Giel en Paul

Op datzelfde podium worden Domien, Giel en Paul onthaald, nadat zij rond 21.00 uur het Glazen Huis op het Pancratiusplein hebben verlaten. De deur van het Glazen Huis wordt misschien wel door jou geopend, want op de 3FM veiling kun je bieden op dit unieke en te gekke veilingitem.

Domien in het Glazen Huis (fotograaf: Bullet-Ray)

Bekendmaking eindbedrag

Tijdens de slotavond wordt ook het eindbedrag van 3FM Serious Request 2015 bekend gemaakt. Het geld dat is opgehaald, wordt gebruikt om kinderen en jongeren in oorlogs- en conflictgebieden te helpen met het opbouwen van hun toekomst.

LEES HIER MEER OVER DE STILLE RAMP

Voor 3FM Serious Request reisde Paul eind oktober naar Syrië en Wijnand in november naar Congo. Daar ontmoetten ze verschillende jonge slachtoffers. Benieuwd naar hun reisverhalen? Die check je hier.

Slotavond 3FM SR15 op radio, tv en online

Kun je donderdag 24 december niet naar het Burgemeester Van Grunsvenplein in Heerlen komen? No worries. De slotavond wordt vanaf 19.30 uur ook live uitgezonden op NPO 3, 3FM, 3FM.nl en 101TV. Je hoeft dus niks te missen. En o ja, diezelfde avond zendt NPO 3 vanaf 23.30 uur ook nog een samenvatting van de slotavond uit.

Je kan tot en met het moment dat Domien, Giel en Paul in het Glazen Huis zitten, een plaatje aanvragen voor 3FM Serious Request. Wil je op een andere manier in actie komen? Kijk hier wat je kunt doen.

 

bron: seriousrequest.3fm.nl