Een wens doen voor het goede doel

WishMas Tree in Heerlen haalt geld op voor 3FM Serious Request

WishMas Tree. Zo heet de 8 meter hoge wensboom, gemaakt van meer de 5.000 plastic flessen, die van 18 tot en met 24 december het plein aan de achterzijde van het Corio Center in Heerlen zal verlichten! De boom haalt geld op voor 3FM Serious Request door mensen voor het kleine bedrag van € 7,50 een wens te laten doen, die vervolgens in een fles wordt gestopt en een mooi plekje krijgt in de boom. Je kunt nu al een wens doen via www.wishmas-tree.nl!

Van ontroerende wensen, vrolijke wensen tot de meest bizarre wensen, alles mag! Doe je online je wens? Dan zorgen de vrijwilligers ervoor dat deze en tijdens 3FM Serious Request wordt bevestigd in de WishMas Tree. Langskomen om zelf je wens op een wenskaart te schrijven en de fles in de boom te draaien mag natuurlijk ook. Dit kan van 18 tot en met 24 december. Iedere wens zorgt er tevens voor dat er weer één extra lampje gaat branden in de boom. Dus doe ook een wens, vertel het aan je vrienden, familie, klasgenootjes of collega’s en zorg er samen voor dat de WishMas Tree gaat stralen! De volledige opbrengsten van deze actie gaan naar 3FM Serious Request.

De WishMas Tree is een initiatief van De Ideeënwinkel, naar het ontwerp van kunstenaar Tim Scheffer en wordt in uitvoering gesteund door onder andere Relim, Wolfs Verlichting, MeanderGroep Zuid-Limburg, Heerlen Mijn Stad en Studio Erol.