Scherpe observaties, humoristische woordspelletjes en wijsheden van alledag

3FM Serious Request sluit in Heerlen tevens het Jaar van de Mijnen 2015 af. Heerlens eerste stadsdichter Harrie Sevriens selecteerde vanwege de festiviteiten ruim 250 gedichtjes en aforismen uit zijn oeuvre dat inmiddels duizenden teksten omvat. De bundel ‘Tussen Doorntjes’ wordt voorafgegaan door meer dan 100 bundels van Harrie Sevriens. De meest recente zijn Heëlesje Mülkes (2012) en Lusten en Lasten (2014).

Scherpe observaties, humoristische woordspelletjes en wijsheden van alledag (maar niemand formuleert het zoals Harrie) bepalen de inhoud van deze bundel. Op de achtergrond spelen de drie favoriete D’s van Sevriens hun rol: de Dame, de Drank en de Dood.

Leesadvies

Een bundel van Harrie Sevriens lees je niet in één keer uit. Neem een willekeurige pagina en begin te lezen. Dat kan ook van rechts naar links of van onder naar boven. Iedere tekst werkt, ongeacht het tijdstip van lezen, de dag of het seizoen. Enige voorwaarde: u moet behoren tot de menselijke soort.

Koop het boek

Het boek is voor € 17,50 te koop in de Mooi Limburgs Webshop. Levertijd plusminus 4-5 dagen. Het boek is ook te koop bij Boekhandel Plantage in het Corio Center in Heerlen. Per verkocht boek gaat een donatie van € 2,50 naar 3FM Serious Request.

Tussen Doorntjes is ook zeer geschikt als kerst- en relatiegeschenk. Mocht je het boek als zodanig voor je organisatie willen aanwenden dan kun je contact opnemen met het Hoofdkwartier van Stichting Promotie Glazen Huis Heerlen 2015 via Info@SRH15.nl.

Harrie Sevriens

Harrie Sevriens

Harrie Persbericht