Relic Floyd brengt een ode aan Pink Floyd voor 3FM Serious Request

Op zaterdag 12 december vanaf 20.00 uur zorgt tributeband Relic Floyd voor een unieke ervaring in de Borenburg in Voerendaal. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met gemeente Voerendaal. De volledige opbrengst van het optreden is voor 3FM Serious Request.

Relic Floyd is dankzij vele succesvolle optredens in binnen- en buitenland een begrip geworden in de wereld van tributebands. Relic Floyd brengt een ode aan de tijd waarin Pink Floyd een trouwe schare fans verzamelde en zich onderscheidde als een van de meest invloedrijke bands van de rock-geschiedenis. Relic Floyd laat horen hoe Pink Floyd klonk in de jaren 70: energiek, rauw en puur, met gebruik van enkel 70’s, vintage muziekinstrumenten.

Entreekaarten voor het concert kosten € 12,50 in de voorverkoop en € 15,00 aan de kassa. Kaarten zijn te bestellen via hartvoorelkaar@voerendaal.nl en verkrijgbaar bij gemeentehuis Voerendaal, De Borenburg, Slagerij & Catering van der Poel, Bakkerij Voncken Voerendaal en Jeu Pieters Levensmiddelen Ransdaal.