Jonge popmuzikanten uit Parkstad treden op tijdens SR15

Dit betreft een unieke samenwerking van diverse muziekopleidingen in Parkstad en jonge muziektalenten, die naadloos aansluit bij de ambitie van Parkstad, dat zich wil laten zien als jonge, dynamische regio vol talent. Een regio waar pop en urban culture hoog in het vaandel staan. Een samenwerking die tevens goed past bij het thema van 3FM Serious Request actie “The next generation verdient toekomstperspectief.” Het next generation muziektalent uit Parkstad zet zich daarom graag in voor de next generation in landen waar jongeren moeten overleven onder de meest extreme omstandigheden.

Inzamelingsacties

Stem op jouw favoriete liedje en steun 3FM Serious Request! Op www.parkstadpopstadtalent.nl staat een lijst met nummers van bekende bands. Kies je favoriete nummer en stuur een SMS. Daarmee steun je 3FM Serious Request (€ 2,00 inclusief kosten provider). De nummers met de meeste stemmen worden live gespeeld door het Parkstad Popstad Talent tijdens de 3FM Serious Request week van 18 t/m 24 december op het 3FM-podium op de Bongerd in Heerlen!

Alle info over optredens, stem-actie en T-shirts is te vinden op www.parkstadpopstadtalent.nl. Volg deze actie op Facebook.

Koop een T-shirt en steun 3FM Serious Request!

Op diverse plekken zijn mooie Parkstad Popstad T-shirts te koop voor slechts € 13,50. Per verkocht T-shirt gaat maar liefst € 10,00 naar 3FM Serious Request. Draag je dit shirt, dan kun je gratis of met korting naar concerten bij de Nieuwe Nor, Limburg Zaal Heerlen en Oefenbunker Landgraaf! De verkooppunten en alle info vind je op www.parkstadpopstadtalent.nl.

Optredens

13-12-2015 Gasterie De Fabel, Benzenraderweg 104, Heerlen (15.00-19.00 uur, gratis toegang)
17-12-2015 Nieuwe Nor, Pancratiusstraat 30, Heerlen (20.00- 23.00 uur, gratis toegang)
Neem je eigen hoofdtelefoon of oordopjes mee! Publiek en band dragen hoofdtelefoons om muziek te beluisteren!
18 t/m 22-12-2015 SCHUNCK*, Bongerd 18, Heerlen (dagelijks t/m 23-12, 19.00-20.00 uur, gratis toegang)
19 t/m 24-12-2015, 3FM-podium, Bongerd – Heerlen (tijden: zie www.parkstadpopstadtalent.nl, gratis toegang)

Mede mogelijk gemaakt door

De Parkstad Popstad-talent actie voor Serious Request is mede mogelijk gemaakt door de coaches van Drumschool Parkstad/Oefenbunker, Schunck/Muziekschool Heerlen, Popschool Parkstad, Café De Haas, Studio het Podium, Zangschool Annet Franck, Key Sessions en Stichting Popmuziek Parkstad. Zij hebben de jonge talentjes de afgelopen maanden klaargestoomd voor de optredens op het 3FM podium op de Bongerd in Heerlen tijdens de Serious Request week van 18 t/m 24 december 2015.

Initiatief

Parkstad Popstad is een initiatief waarbij diverse poppodia (waaronder Oefenbunker, Nieuwe Nor en Limburgzaal maar ook de talrijke kleine theaters en café-podia) op diverse vlakken samenwerken. Parkstad Popstad wil de scene verbinden en tegelijkertijd de rijke poptraditie in de voormalige Oostelijke Mijnstreek aan een groter publiek presenteren. De term “Parkstad Popstad” heeft echter veel meer in zich en de kids laten zien dat Parkstad als popstad ook voor hen iets te bieden heeft: jong talent, opleidingsmogelijkheden, voldoende podia en events voor optredens en de kracht en de wil om samen te werken.

Bekijk de actie ook op http://kominactie.3fm.nl/actie/parkstad-popstad-talent-4-sr15.

Flyer SRQ voor-achterzijde