Magisch Maastricht en Heerlen slaan de handen ineen voor 3FM Serious Request

Maastricht zal in een van de mooiste tijden van het jaar haar hart delen met iedereen. Een sfeervolle periode waarin warmte extra welkom is en tradities, samenzijn en er voor elkaar zijn, centraal staan. Een mooie verbintenis met de landelijke actie 3FM Serious Request, die een belangrijke rol speelt tijdens Magisch Maastricht 2015.

Het historische centrum van Maastricht staat van 28 november tot en met 29 december volledig in het teken van Kerst. Bezoek de kerstmarkt en de schaatsbaan, volg de Lichtroute, geniet van het Magisch Cultuur Festival en kom eindeloos shoppen.

Kijk voor meer info en het volledige programma van Magisch Maastricht op vvvmaastricht.nl/magisch-maastricht.

Opening met een cheque van € 10.000

Tijdens de opening van Magisch Maastricht, op zaterdag 28 november, overhandigde de Maastrichtse burgemeester Annemarie Penn-te Strake de Heerlense burgemeester Ralf Krewinkel alvast een cheque van 10.000 euro voor de actie van 3FM Serious Request. 3FM DJ Giel Beelen reageerde enthousiast. “Dit is te gek zeg! Dit is een waanzinnig begin.”

Giel heeft bij de opening van Magisch Maastricht opgeroepen om het Glazen Huis te beschouwen als een Limburgs festijn. “Of het nou Heerlen is, Kerkrade of Sittard: dan ben je in Limburg. Ik hoop dat jullie langs komen!”

MagischMaastrichtOpening2015 _ credits_JeanPierreGeusens2