Zet jouw vereniging op de kaart met een originele actie

Limburg staat bekend om zijn actieve verenigingsleven. Tijdens 3FM Serious Request kun je met jouw vereniging in actie komen voor 3FM Serious Request!

Zo kun je een benefietconcert organiseren met jouw blaaskapel, een voetbalwedstrijd tussen de plaatselijke clubs waarbij de opbrengst ten goede komt aan 3FM Serious Request of een benefietfeest organiseren in je eigen dorp.

Meld je verenigingsactie aan door op ‘START DEZE ACTIE!‘ te klikken. Vervolgens krijg je een persoonlijke actiepagina die je kunt bewerken en bijhouden. Zo kun je je achterban op de hoogte houden van de voorbereidingen of repetities. Op je persoonlijke actiepagina kun je het opgehaalde geld storten en kunnen anderen ook direct doneren op jouw actie.

Als je een datum en locatie hebt gevonden, moet je natuurlijk zoveel mogelijk mensen op de hoogte brengen van je actie. Hoe meer promotie er is voor jouw evenement of actie, hoe meer mensen er op af komen. Je kan hiervoor het exclusieve promotiemateriaal gebruiken. Download de donatiebox en plaats hem op de toonbank in je sportkantine of clubhuis.

Klik op de foto en check de boodschap van Limburgs 3FM DJ Rámon Verkoeijen.

Veel succes met jouw actie!