Wie worden de dj’s van Glazen Huis Echt-Susteren 2015?

Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 december staat er voor de zesde keer een glazen huis in het centrum van Echt. Vrijdag 6 november wordt bekendgemaakt welke drie dj’s dit jaar worden opgesloten voor het goede doel.

De 3 DJ’s

Wie gaat dit jaar jouw verzoekplaatjes draaien? De komende weken valt er elke woensdag en vrijdag een DJ af. Deze afvalrace is op die dagen live te zien op de Facebook-pagina van Glazen Huis Echt-Susteren: www.facebook.com/glazenhuisecht. Vrijdag 6 november om 21.00 uur is de grote finale in Café Stoba in Echt met live muziek en de laatste afleveringen van Wie worden de DJ’s?.

Kom in Actie!

Terwijl de DJ’s nog in spanning zitten, kun jij al beginnen met je actie. Iedereen, van jong tot oud, kan meedoen aan de geldinzamelingsactie. Glazen Huis Echt-Susteren is op zoek naar scholen, verenigingen en bedrijven die iets voor het Glazen Huis willen en kunnen betekenen. Maar mensen kunnen ook zelf een actie op touw zetten. Het Glazen Huis Echt-Susteren is erg benieuwd naar de acties die bedacht worden. Ze roepen dan ook op om de actie te melden door een mail te sturen naar ghes.promotie@gmail.com.

Doel 2015

De actie in Echt kadert in de grote Glazen Huis actie van radiozender 3FM. 3FM Serious Request zet zich dit jaar in voor jongeren in oorlogsgebieden. Jongeren in Syrië, Zuid-Soedan, Jemen, de Centraal Afrikaanse Republiek en de Democratische Republiek Congo moeten zien te overleven onder de meest extreme omstandigheden. Vorig jaar haalde Serious Request ruim 12 miljoen euro op voor vrouwen en meisjes die slachtoffer worden van seksueel geweld in conflictgebieden. De opbrengst in Echt was toen maar liefst € 18.387,91.

Veiling

Inmiddels staat het eerste item al op de veiling. PSV stelt 2 seats in de PSV-Business Club ter beschikking voor de wedstrijd PSV – De Graafschap op 30 januari 2016. Het veilingitem is tegen opbod te koop en te bekijken op Marktplaats. Het Glazen Huis Echt-Susteren is natuurlijk nog op zoek naar meer veilingitems. Heb jij of je bedrijf of vereniging ook iets leuks in de aanbieding? Neem dan even contact op via ghes.promotie@gmail.com. Samen met jou halen we ook dit jaar weer een mooi bedrag op voor het goede doel. Kijk op www.ghes.nl voor meer informatie over Glazen Huis Echt-Susteren 2015.