Benefiet Conceert voor 3FM Serious Request

In het kader van 3FM Serious Request zal Rockband ‘Generate’ op zondag 6 december een benefiet concert organiseren. Dit doen ze niet alleen. Er zullen 4 verschillende bands op het podium verschijnen die een mix van eigen werk en covers zullen spelen. De deelnemende bands zijn: SPI, Shelter Four, Green Easer en Generate.

Kaarten zijn online te verkrijgen en aan de kassa op 6 december. Alle opbrengsten van deze benefietmiddag komen ten gunste aan het doel van 3FM Serious Request. Dit jaar is dat doel: Kinderen in Oorlogsgebieden en Generate wil hier graag aan bijdragen.

Het verzoek van Generate is helder en eenvoudig: help ons anderen te helpen.

Generate is een rockband die al meer dan 20 jaar aan de weg timmert. Ze spelen in principe eigen werk hetgeen een mix is van diverse rock stijlen met stevig gitaar werk, een duidelijke invloed van de toetsen en mooie zang lijnen. Zo is Pink Floyd duidelijk herkenbaar maar ook Hard-Rock invloeden uit de jaren 80 met zelfs af en toe een vleugje progressieve rock. Al met al een mix die een zeer eigen geluid heeft voortgebracht.