Koninklijke Fanfare Aloysiana organiseert Galaconcert voor 3FM Serious Request

Op zaterdag 19 december organiseert de Koninklijke Fanfare Aloysiana een galaconcert voor 3FM Serious Request. De Koninklijke Fanfare wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis dat zich inzet om duizenden kinderen en jongeren in oorlog- en conflictgebieden een kans op een goede toekomst te kunnen bieden.

Koninklijke Fanfare Aloysiana komt samen met de gemeente Landgraaf en de VVV Zuid-Limburg in actie. Voorafgaand aan het galaconcert is De Brandpoort in Landgraaf vanaf 14.00 uur hét centrale inzamelpunt waar de gelden kunnen worden ingeleverd. Deze inzamelmiddag zal feestelijk worden geopend door de wethouders Kelly Regterschot en Ton Ancion, waarna verschillende bands voor de muzikale invulling zorgen. Ook is het mogelijk om voor 1 uur barman/-vrouw te zijn, mits men hiervoor 25 vrienden meeneemt die een of meerdere consumpties nuttigen

Vanaf 19.00 uur vindt het galaconcert plaats met verrassende optredens. Na afloop zal retroband Nosta Licious de aanwezigen meenemen in een reis door de 50-, 60-, en 70’er jaren. Entreekaarten hiervoor zijn te bestellen via www.aloysiana.nl. Na afloop van het galaconcert hoopt de Koninklijke Fanfare, samen met burgemeester Raymond Vlecken van Landgraaf, een mooi eindbedrag bekend te maken.

Heb jij ook een actie op touw gezet en daarbij geld ingezameld? Kom dan op 19 december vanaf 14.00 uur naar De Brandpoort om je actie persoonlijk toe te lichten in de uitzending van Omroep Landgraaf. Aanmelden kan via srh2015@aloysiana.nl.