Kom in actie voor 3FM Serious Request!

De DJ’s in het Glazen Huis in Heerlen zetten zich in december 2015 samen met Nederland in voor de toekomst van kinderen en jongeren in oorlogsgebieden.
Lees meer over het doel van 2015.

Kijk jij ook al vooruit en ben je al druk bezig met geld ophalen? Of ben je van plan een actie op te zetten? 3FM wil heel graag weten wat jij voor 3FM Serious Request 2015 doet. Bekijk alle info op www.3fm.nl/kominactie

 

kominactie

Je kunt op de website www.3fm.nl/kominactie een eigen actiepagina aanmaken. Met je persoonlijke actiepagina kun je jouw actie promoten en nog meer geld ophalen! Via het formulier kun je jouw actie aanmelden. Op die manier weet 3FM wie je bent en wat je doet.

Wil je meer weten? Over hoe je een actie opzet, voorbeelden, voorwaarden, gebruik van logo’s en dergelijke of heb je een andere vraag? Check dan eerst de websitewww.3fm.nl/kominactie. Op deze website vind je heel veel informatie en antwoorden.

Als je vragen hebt over vergunningen en locaties voor acties in Heerlen of heb je nog andere vragen, klik dan HIER. Je vindt hier antwoord op de meest gestelde vragen.

Lees ook de informatie over de doelstelling van 3FM Serious Request.

IMG_9219